Τσιγαριαστό κατσικάκι

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-katsikaki.pngΤου σεφ Αδάμ Παπαδάκη

Υλικά
2 μπουτάκια κατσικάκι
4 λεμόνια
200 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 πατάτες
150 γρ. λευκό ξηρό κρασί
600 γρ. νερό
1 ματσάκι θυμάρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε με λάδι μέσα στη γάστρα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα και μετά το σβήνουμε με λεμόνι. Ρίχνουμε το νερό. Κλείνουμε το καπάκι και ρίχνουμε στην ειδική υποδοχή του το κρασί. Το αφήνουμε να πάρει μία βράση και μετά το βάζουμε στον φούρνο για 50-55 λεπτά στους 180 βαθμούς. 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο: