Πορτοκαλόπιτα

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-orangepie.pngΤου σεφ Αδάμ Παπαδάκη

Υλικά    
2 φύλλα κρούστας            
200 γρ. ελαιόλαδο             
600 γρ. ανθόμελο             
300 γρ. γιαούρτι             
4 βανίλιες            
4 φακελάκια μπέικιν πάουντερ            
6  αυγά            
4 πορτοκάλια (ξύσμα)            
2 πορτοκάλια (χυμό)            
2 κ. σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του            

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε κομμάτια και το τοποθετούμε χωρίς τίποτα μέσα στο ταψί. Μέχρι τα φύλλα μας να ψηθούν και να ξεραθούν, ρίχνουμε το αλέυρι μέσα στον κάδο του μίξερ καθώς και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακτεύουμε. Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, το περιχύνουμε πάνω από τα φύλλα που έχουμε αποξυράνει και στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα μικρότερο σκεύος και το τοποθετούμε στο φούρνο.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video: