Μανέστρα Καραβίδας

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-manestra.png
Υλικά

7-8 καραβίδες μέτριες
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 φύλλο δάφνη
1 ποτήρι κρασί Βιδιανό
Αλατοπίπερο
60 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. μανέστρα
20 γρ. λάδι σκόρδου

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τις καραβίδες στο τηγάνι για να τσιγαριστούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και έπειτα σβίνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε από πάνω τη μανέστρα και την ντομάτα και μετά ρίχνουμε και λίγο νερό. Προσθέτουμε και αλατοπίπερο και το φύλλο δάφνης. Αφήνουμε το φαγητό να γλασάρει και στη συνέχεια το σερβίρουμε σε ένα πιάτο και το απολαμβάνουμε.