Κοτόπουλο ολόκληρο

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-kotopoulo-olokliro.jpg

Του σεφ Αδάμ Παπαδάκη

Υλικά
1 ολόκληρο κοτόπουλο
Αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το κοτόπουλο παγωμένο πάνω στην χαμηλή σχάρα. Με τα υγρά που θα βγάλει καθώς ξεπαγώνει θα ψηθεί στον ατμό.

Ρυθμίζουμε το χρόνο περίπου στην 1 ώρα και 20 λεπτά και διατηρούμε χαμηλή θερμοκρασία.

Όταν ροδοψηθεί και κάνει κρούστα είναι έτοιμο.


Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video: