Καπελίνι αλ όλιο με ελαιόλαδο & ξύσμα λεμονιού

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-capelini-con-olio.jpgΤου σεφ Αδάμ Παπαδάκη

Υλικά
500γρ. Καπελίνι
1 λεμόνι
80γρ. ελαιόλαδο
50γρ. κάπαρη
100γρ. παρμεζάνα
10γρ. λάδι σκόρδου

Εκτέλεση:


Βράζουμε τα καπελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώνουμε. 

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, το λάδι σκόρδου και την κάπαρη. Μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε τα σουρωμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε για μισό λεπτό. Σερβίρουμε αμέσως με ξύσμα λεμονιού και τριμμένη παρμεζάνα.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο: