Το tvmall.gr χρησιμoποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα
11 Μαρτίου 2018, Ζυμαρικά | Professor_Bloggy
Του σεφ Αδάμ Παπαδάκη
Υλικά
500γρ. Καπελίνι
1 λεμόνι
80γρ. ελαιόλαδο
50γρ. κάπαρη
100γρ. παρμεζάνα
10γρ. λάδι σκόρδου
Εκτέλεση:
Αποστολή σε φίλο
Προτείνετε το άρθρο Καπελίνι αλ όλιο με ελαιόλαδο & ξύσμα λεμονιού στους φίλους σας
Σας ευχαριστούμε. Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία.