Γρανίτα φράουλας

files/1/Blog/tvmall-syntages-blog-granita-fraoula.jpg

Του σεφ Αδάμ Παπαδάκη

Υλικά
Φράουλες (ένα μπολ)
Θρυμματισμένος πάγος (περίπου πέντε κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε τις φράουλες και τον θρυμματισμένο πάγο μέσα στο μεγάλο δοχείο της συσκευής, ασφαλίζουμε με το καπάκι και πιέζουμε το κουμπί εκκίνησης.

Σε λίγα λεπτά η γρανίτα μας είναι έτοιμη!

Ανοίγουμε το βρυσάκι και σερβίρουμε.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video: